Cross country skiing

Tjena! 

Idag har jag tränat! nu struntar jag i huvudet, jag tror faktiskt att det blir bättre av att träna, allt blir väl bättra av lite fysisk aktivitet, eller? Jag klara inte av att sitta stilla en dag till, sex veckor utan större ansträngningar, nej nu räcker det, enough. Det stod längd/ spring intervaller på schemat idag så jag tog fram och dammade av mina skateskidor, vilket visade sig att det bara var jag som hade gjort. Alla andra skulle på gymmet eller ut och springa men aja. Jag och vår tränare Danne gav oss ut i längdspåret för att köra backintervaller. Vi värmde upp med att köra halvvägs ut på 5km spåret för att stanna vid en lagom brant backe. Där körde vi några intervaller/ spurter upp för backen. Han stakade lika fort som jag skateade upp… Men jag kände mig pigg, ungefär såhär skulle jag tro att jag såg ut..ImageMen efter några intervaller såg  jag förmodligen ut något i den här stilen ImageImage 

 

I morgon ska jag (som pappa skulle säga) checka gaddarna, fixa frippan och träffa sjukgymnasten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s