Träningsvärk i benen!!

Idag är det ingen vanlig dag för idag var det Elsa’s födelsedag, hurra, hurra hurra! 

Idag ( på Elsas födelsedag) har jag varit i Åre. Det började med att jag var hos frisören, sedan vidare till sjukgymnasten och till sist till tandis. Hos sjukgymnasten fick jag akupunktur, fem stycken nålar rakt in i huvudet. Två stycken i nacken, två i tinningen och en mitt på huvudet, om det fungerar återstår att se. Efter jag hade varit hos tandläkaren typ 10 minuter åkte jag tillbaka till Järpen för att träna. Jag och Martina körde ett benpass och det har nog aldrig varit så skönt att äntligen ha lite träningsvärk igen! Efter sista bålövningen skulle jag springa hem och duscha för att sedan gå på födelsedagsmiddag hos Elsa, men Mette och Martina ville så gärna hälsa på kattisarna som bor hos mig så de följde med ett stund. Mette var superlycklig att hon klarade av att ”hålla” båda katterna samtidigt… Haha. Hos Elsa åt vi pasta, pannkakastårta och chokladfondue sen rullade jag hem.. 

Imorgon har vi samling 07.30!! för GS träningen i Lundsrappen! Godnatt

/ kram Linis flinis 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s