Åre 22 Januari

Nämen Hej, välkommen hit, är du här och hänger igen? KUL!!

När klockar ringde vid sex i morse kändes det inte så jättteee kul att gå upp, men oj vad det var värt det! Soluppgången mellan fjällen i Åre är oslagbart vackert, hela himmelen är rosa och speglar av sig i den vita snön, so beautiful! Vi hade träningstid i Lundsrappet, VM8:an kl 08.00-10.00 idag och jag var med och körde fritt. När gondolen upp på skutan öppnade var jag först upp och tog de första svängarna i den helt nypistade nedfarten, otroligt! Kan inte minnas något tillfälle det har varit bättre skidåkning, det är sådana här dagar man förstå varför man håller på med den här sporten. Helt själv på skutan, inte en enda turist, perfekt underlag, världens vackraste soluppgång, -6 grader och manchester i hela backen! Jag hoppas ni förstår hur najs det var! 🙂 

På eftermiddagen bytte vi backe till träningsbacken i Duved och jag körde bana! Första gången i en GS bana på nästan sex veckor! Det var grymt kul! Efter skidträningen gick jag och Martina på gymmet för att köra ett överkroppspass. Det var också riktigt skönt! Som ni hör har allt varit skönt  idag! Nu ska jag bädda ner mig i min varma säng med värmemadrass! (kan jag starkt rekommendera att införskaffa!!) och plugga lite om jag inte somnar 🙂 

Puss o kram / Linflin 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s