Bild

Våffelplugg

Voffelplugg

Tja!

Torsdag alltså, dagen mellan onsdag och fredag! Dagen för ekonomiprov och engelska-glosor-förhör men jag, Selma och Elin löste det bra med att ta våffelplugg hos mig. Jag gjorde tofflor och hjortronsylt och Selma och Elin förhörde mig på instuderingsfrågorna. Nu är alla mätta och vi kan allt (förhoppningsvis), kan det bli bättre? 🙂

Före voffelplugget hade vi träning i Störloppet. Första träningen för oss alla i Störloppet eftersom de inte har funnit tillräckligt med snö där tidigare. Jag körde bana för fullt och det kändes toppen, tiderna var också bra jämfört med alla andra så det kändes skönt!

Nu ska jag plugga det sista på glosorna innan jag somnar!

Byee / Linis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s