Bild

Helg + måndag

Helg + måndag

Hej hopp! Allt bra med er?

Allt är i alla fall bra med mig! I helgen har jag och Selma varit med bästisarna Ebba och Hanna som hade kommit upp från Stockholm! Vi åkte skidor och det var helt galet fint i backen, speciellt i söndags! I lördags åkte vi till min lägenhet, gjorde choklad-fondue, spelade spel och myste. Härlig helg med andra ord 🙂

Idag har det varit måndag och vi har fartvecka. Dock blev det inställt idag p.g.a vind så vi får hoppas på bättre väder tills morgon! Samtidigt är det bra med snöstorm så det kommer lite SNÖ!! Nu måste jag sova, har körlektion 7.40 imorrn

Kram / Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s