Bild

En SNABBrepris

En SNABBrepris

Här kommer en snabbrepris på min dag!

Vaknade, trööttt, sprang till körskolan, körde mot Kall, körskoleläraren sa att jag var en naturbegåvning, slut på körlektion, sprang till skolan, svenska, franska, lunchrast, jag och Selma bakade chokladbollar, åt lunch, fick reda på att träningen var inställd idag också, fick reda på att vi skulle gymma eller spela hockey istället, bytte om, sprang på samling, spelade hockey, blev trött, gick hem, fick träningsvärk, duschade på 1,5 minuter (helt sant faktiskt), slängde mig på en buss till Åre, hämtade ut paketet med nya farthjälmen, sprang och köpte nya glas på Hansson och Verksta’n, sprang hem, var hemma 2,5 minuter, lämnade några chokladbollar till mamma, hämtade slalomhjälmen och stavarna, sprang ner till bussen, åkte buss tillbaka till Järpen, kom hem, tvättade kläder, åt middag, pluggade, kollade på herrarnas slalom världscupen, fikade med Selma, ladda in kamerabilderna på datorn, blogga och snark! SOV GOTT

puss och kram/ Liniiss 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s