Bild

Störlopps daayy

Störlopps daayy

Tjäänna! (haha känner mig som en riktig norrlänning när jag säger så!)

Så vad har hänt i Lins otroligt intressanta liv idag? Jo, det ska jag nu berätta för er mina kära läsare!

Idag blev det ÄNTLIGEN störtloppsträning! Vi åkte fritt i störloppet på förmiddagen och på eftermiddagen fick vi hoppa. De hade byggt upp en hopp på ”Galg” och sedan flög man naturligt (alltså utan uppbyggt hopp.. lixom av naturens egna krafter eller naturens egna vågor, haha nu blev det svårt att beskriva men ni fattar nog) över ”Russi” och målhoppet. Det var i alla fall SJUKT kul att åka fart. Hjälmen fungerade bra och kändes säkert vilket är en bra egenskap hos en hjälm! Jag testade även mina nya DH- stavar som jag hade glömt bort att jag hade, haha men de fungerade också bra!

Efter träningen skulle jag till sjukgymnasten för att få akupunktur igen, men jag missuppfattade vart jag skulle vara så jag åkte till Järpen och Cecilia var i Åre… Istället ringe jag och pratade med henne och fick lite skäll för att jag hade kört fart, störlopp, i full fart + hoppat! Ohh herre Gud det lät inte alls bra i hennes öron, men jag känner inte av något alls i huvudet och tycker att jag efter idag kan friskförklara mig själv helt.

Jag vill också passa på att ägna en glädjande tanke åt klubbkompisen Selma- Louise, som i vanliga fall är en riktig farträv men tyvärr gjorde illa korsbandet på en DH- tävling förra säsongen. Hon ska i alla fall efter en lååånng rehabilitering få börja åka bana igen denna vecka + snart börja tävla!! Kommer bli så kul att ha med henne på alla tävlingar igen! Tjohooo

Pussis och kramis/ Linis 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s