SÅ SJUKT GALET KUL

Hej mina vänner och alla som jag känner!

Idag har jag åkt störtlopp, hela dagen lång från morgon till kväll, från soluppgång till solnedgång, från dag till natt, nä då men jag har åkt störtlopp ca 4h kanske! Från toppen av stövelbranten ner till botten av VM arenan och det var så SJUKT kul! Innan första åket är man alltid lite nervös, man vet inte hur fort det kommer gå eller hur långt man kommer flyga över hoppen, men efter första åket, när man kommer ner i mål och känner adrenalinet pumpa så vill man bara upp igen och köra ännu fortare!

Jag hoppas verkligen att vi kan köra i morgon också! De säger att det finns en risk för att liften kommer att stå p.g.a vind i morgon, men jag tror nog att vi kommer kunna köra, eller jag hoppas i alla fall! 

Sov sött/ Liin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s