Bild

Jag fick inte åka fart…

Jag fick inte åka fart...

Tjena mittbena!

Idag när jag vaknade och insåg att liftarna gick och att störtloppsträningen skulle bli av studsade jag upp ur sängen (okay inte riktigt, jag råkade somna om och vakna 20min innan samlingen) men ni förstår principen… Jag hoppade i fart- fartdräkten och packade ner DH- hjälmen för ännu en dag i Störloppet. Allt var super… tills jag kom upp till samlingen och tränarna sa att jag inte fick åka störtlopp idag. Då var det inte lika roligt längre. Jag vet inte riktigt varför jag inte fick, förmodligen för att de tror att jag ska ramla och slå huvudet igen. Aja det var bara att packa ur DH- skidorna och gå och byta dom mot GS laggen. Jag fick istället åka till Duved för att köra fritt storslalom.. ja ni hör ju hur kul det låter när man kunde ha fått köra en riktig störtloppsbana med hopp och allt i Åre. Jag var ganska arg ett tag, dvs ”Linarg” är typ när jag inte säger nått på 1h, sen gick det över. Jag avanmälde mig också till fartveckan i Hafjäll som jag tänkte åka på nästa vecka, men eftersom jag inte har fått tillstånd att träna för fullt än av sjukgymnasten (och hon kommer förmodligen få reda på om jag åker en störtloppstävling) så kändes det ovärt. Istället ska jag vara hemma och träna slalom för att köra Järvsö nästa helg!

Nä nu hörrni är det inga sura miner länge, det är ju helg! ”nu är det fredagsmys lalla”. Jag ska nog ha lite fredagsmys med Selma för att sedan imorgon åka till Östersund på något MR test för skolan och sedan på söndag ska jag jobba!

Hoppas alla får en bra helg! Ta hand om er

Kram/ Lin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s