Bild

100% godkänd

100% godkänd

TJooo!

Har alla haft en bra helg?

I fredags myste jag och Selma med lite pizza, alltid lika (ganska) gott! I lördags var jag på magnetröntgen i Östersund. Det gick bra, vi fick åka in i två olika ”tuber” och det var lite ironisk tycker jag. Först fick man öronproppar man skulle stoppa in i öronen, sen fick man hörselkåpor med musik ÖVER öronpropparna, så man knappt hörde musiken, sendan åkte man in i röret som bankade så mycket att man varken hörde musiken eller tanten som försökte prata med mig. Haha det var iaf rätt kul men jag vet inte om vi kommer få titta på bilderna eller få några svar men det visar sig väl. I söndags hände inte så mycket, jag var bara hemma i Åre och hjälpte mamma med lite saker.

MEN IDAG! var jag hos sjukgymnasten och gjorde det sista hjärnskaknings-testet. Men jag blev inte godkänd… 😦 SKOOOJAA jag blev 100% godkänd vilket innebär att jag nu får träna och tävla för full igen! JIPPPII. Jag firade det med ett benpass på gymmet.

Puss och Kram / LIIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s