Bild

GS, broccoli, gym och Dream Away…

GS, broccoli, gym och Dream Away...

Godkväll kära läsare!

I dag körde vi storslalom i Störtloppet, ända uppifrån toppen, från damernas WC GS start. (vilket vi annars inte brukar göra). Efter några åk började tajmningen lossna lite och det gick bättre och bättre!

Efter träningen gick jag direkt på religionslektionen vi numera har på tisdagskvällar, jag hann inte ta av mig pjäxorna så satt där på lektionen i ja, pjäxor och fartdräkt. Efter lektionen gick jag hem, bytte om och knallade till gymmet. Där körde jag 2min intervaller på cykeln följt av lite olika övningar, mest armar och bål. Efter 75 min på gymmet gick jag upp till vallaboden för att spendera ytterligare ca 75 min på att fixa två par slalomskidor.

Till middag försökte jag vara ambitiös och laga nått nyttigt, det blev broccolisoppa och det brev riktigt bra, kanske lite för mycket chiliflakes för min tunga dog nästa… Medan jag satt där och njöt av min soppa kollade jag på tv med ett öga där de visade ”En resa för livet”( ni har säkert sett det förut men jag är lite efter..). Programmet handlar om fyra svenska artister som reser till Filippinernas huvudstat Manila för att se hur barnen lever där, de ska också skriva en låt om vad de upplever på resan. Det slutade i alla fall med att jag glömde bort och äta… det är HELT SJUKT hur barnen har det! De ligger 50barn i ett rum, i burar, med händerna fastknytena och ingen bryr sig om dom… En av de fyra artisterna var Darin som skrev låten ”Dream Away” som jag fastande för. Den har nu gått på repeat hela kvällen. Visst, den kanske låter som en helt vanlig låt men när man vet historien och budskapet bakom den så berör den otroligt. Den är värd en lyssning, finns på Spotify!

Puss o Kram / Liin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s