Tagga–> SL FIS Järvsö

Heej

Vi har tränat slalom hela veckan och det går bättre och bättre, bara jag tar de lite piano och inte stressar in i svängarna så går det riktigt bra ibland. Tränaren sa att jag åkte som en bålgeting (tror jag det var)… haha kul beskrivning. I onsdags efter heldag skidåkning + lite gym bakade jag och Elsa en gudomlig morotskaka som vi bjöd Albert, Martina och Frida på. I går hade jag full upp att packa, plugga, fixa skidor och träna så jag hann inte blogga då heller.

Idag gick jag i skolan fram till halv elva, sedan kom pappa och hämtade mig, vi åkte till Östersund för att jag skulle på körlektion ”stadskörning” (eftersom vi inte har något rondell, filer eller trafikljus i Åre måste man åka in till Östersund för att träna på det). Jag körde ca 70minuter runt runt i olika rondeller tills jag blev helt yr. Det gick bra och jag fick sluta tidigare än planerat. Sedan åkte jag och pappa hem. I morgon är det tävlingar i Järvsö (ca 6 mil härifrån) och det ska bli riktigt kul att få tävla igen! Men nu måste jag sova så jag är pigg till första racet! Damernas första åk startar kl 9.15 men jag vet inte vilket startnummer jag har än. Håll koll på Järvsö’s hemsida kanske det dyker upp någon online timening  i morgon! http://www6.idrottonline.se/JarvsoIF-Skidor/

Puss och Kram (önska mig lycka till) / Liin

En tanke på “Tagga–> SL FIS Järvsö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s