Bild

JÄRVSÖ DAY 1.

JÄRVSÖ DAY 1.

Halloj!

Idag hade jag som sagt startnummer fyra, vilket är ett av mina favoritnummer. Efter att alla åkare hade bredhasat backen och pistmaskinen hade tagit bort alla snö kunde vi komma igång med besiktningen. Banan var ganska rak, lätt och fin. underlaget var blötsnö men jag tycket det var grymt skönt att åka på. Första åket kändes riktigt bra, det flöt på bra, branten gick kanon och underlaget svarade bra utan att man behövde trycka allt för mycket. Efter branten var det bara en falack in i mål där jag tänkte ”nu jäklar ska jag bara ösa på den sista biten in i mål” men jag han inte mer än tänka det innan jag gick yttepyttelite för nära en käpp och gränslade. Jag kände knappt att jag gjorde det så åkte två käppar till innan jag stannade. Jag var inte alls sur eftersom jag inte hade några förväntnings på mig inför den här tävlings. Jag körde mitt första slalompass i tisdags efter drygt 2månaders uppehåll. Jag hade en så skön feeling i banan och det gick riktigt bra (nästan hela bana) så jag är faktisk jättenöjd med dagen. Jag vet att jag kan och om jag bara har turen på min sida ska nog ett bra resultat komma snart!

Nu har jag varit ut och joggat lite och i kväll blir det familjemiddag och uppladdning för i morgon!

/ Kram Lin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s