Bild

En finfin 4:e plats!

En finfin 4:e plats!

Men hörrni! Idag gick det faktiskt bra!
Med lite otur med lottningen starter jag som nummer 15 och gick efter et stabilt förstaåk in på en 6:e plats. Laddade om inför det andra med siktet på en pallplats, men det räckte tyvärr inte ända fram idag. Får nöja mig med en fin 4:e plats och punktade runt 33 vilket är drygt 10 punkter bättre än vad jag har idag. Jag är jättenöjd med helgen, det är skönt att vara tillbaka och ta en bra placering första tävlingen efter hjärnskakningen och med tanke på hur lite slalom jag har tränat de sista två månaderna. Nästa helg tar vi en pallplats också ! Eller hur?

Puss och Kram / Liin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s