Bild

Slalom, Super-träningsvärk, Strömavbrott och Skidfix

Slalom, Super-träningsvärk, Strömavbrott och Skidfix

Hejsan!

Om vi börjar med gårdagen, så tränade jag slalom med 3-4.orna på morgonen för att jag sedan på eftermiddagen skulle åka på rehab i Östersund. Efter mycket om och men hittade jag ut till rehab-centret och fick träffa en sjukgymnast och en arbetsterapeut. De frågade massa frågor och jag svarade på allt, sedan fick jag gör olika övningar för att träna små muskler bak i nacken. Det var inga stora rörelser man skulle göra men GUD så jobbigt det var för nacken och jag har en enorm träningvärk där idag. Som sagt så har jag inga problem med huvudet längre vilket vi kom överens om där så besöket tog bara ca 45 min.

När jag kom tillbaka till Järpen gick jag på gymmet för att köra dagens benpass. Efter ett x antal frivändningar, benböj, häckhopp, Sarasdags osv var mina ben som geléhallon.

I morse var jag så trött! Jag drömde någon konstig dröm att jag hade opererat höftkulan, ansiktet och fått löständer (säker från alla intryck på rehabet igår). Hur som helst så fick jag för mig att jag inte kunde röra mig och låg därför helt stilla och mådde illa hela natten (eftersom jag trodde min höftkula skulle hoppa ut anas, eller nått). Haha det här är så flummigt men det jag ville ha sagt var att jag sov DÅLIGT i natt och var därför jättetrött i morse + att jag tror jag hade träningvärk i varenda liten muskel i hela kroppen. Vi hade samling 08.00 för heldags slalomträning i VM6.an. De första åken gick faktiskt riktigt bra med tanke på att jag knappt kunde lyfta händerna och hålla i stavarna. Efter lunch blev det strömavbrott i Åre’s liftsystem och vi fick därför en extra lång lunch eftersom liftarna stod stilla. Jag och Mette åkte sedan tillbaka till Järpen för att göra lite skolarbete och fixa skidorna inför i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s