FEMTONDE FEB

Tja! 

Slalomträningen i veckan har faktiskt gått riktigt bra, speciellt i torsdags när vi tränade i en ny backe, i så kallade Tvättbrädan som hade lagom lutning och skönt flow i banan. Idag har jag raceat i Mora/ Gopshus, två tävlingar på en dag (två flugor i en smäll). Inledde första åket som nummer 11 och la mig på 11 plats efter första. Gjorde ett stabilt andra åk och slutade på en total 6.e plats. Andra tävlingen hade jag startnummer 13, la mig på en 9.e plats efter första, klättade lite och slutade på en total 8.e plats efter två harviga åk. Är väl helt okay nöjd med det men skulle SÅÅ gärna vilja ta en pallplats snart! Jag går in med den målsättningen i morgon när jag går ut som första dam (Startnummer 1) i morgondagens SL FIS i Borlänge. Önska mig lycka till!

Puss och kram / Liin  

En tanke på “FEMTONDE FEB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s