Street dance och after dance

Hejhopp 

En ny vecka med nya möjligheter att förändra världen. Nej inte riktigt kanske, en ny vecka med nya möjligheter räcker långt. 

I söndags gick tävlingarna riktigt dåligt, jag brukar inte skylla ifrån mig men jag tyckte att det var otroligt svåråkt. +5 grader och spöregn, när började man salta backen i februari lixom? Ja i Sotji kanske men inte här i kalla Sverige. I första tävlingen slutade jag på 9.e plats efter två harviga åk. I andra tävlingen, första åket fick jag en stor miss och la mig 3s efter ledaren på en 12 plats (tror jag det var). I andra åket fick jag en till miss men redde upp den och fortsatte tills det slog mig att ”nee varför ska jag komma ner och få ett dåligt resultat” så jag körde ur på ett lämplig ställe. Aja inget mer med det. Nya möjligheter kommer med bättre förutsättningar, men det är ju så sporten är också, man ska kunna prestera i spöregn, när snön är som socker, med en stav som är av, groparna är upp till midjan, glasögonen har regnat igen och man är dygnsur från topp till tå, även då måste man kunna prestera, men det gjorde inte jag i söndags 🙂 

I måndags hade vi en lätt löpträning och idag har jag varit till Östersund och träffat en nevropsykolog eller hur det stavas. Det gick bra! Ikväll var jag in till Åre för att gå på Street Dance i den nya dansstudion de har byggt i stationshuset. Det var riktigt kul! Efter det var jag på Bageriet och tog en After-dance läsk (fast att jag hatar läsk), men det var mysigt med live musik (där bland annat min granne Ludvig F spelade, som nyss har kommit hem från Sotji, där han representerade Svenska landslaget i puckel, om ni på något sätt missade det!! Grymt duktig kille alltså (stolt granne). 

Nu ska jag sova för i morgon har vi heldag skidåkning, slalom!

Puss och kram !! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s