Bild

Förkyld.nu

Förkyld.nu

Tjabba!

Ja det stämmer, jag är förkyld, fast inte sådär jag-kommer-snart-dö-förkyld utan bara lite ont- i -huvudet- snorig -förkyld. Jag vägrar i alla fall att bli mer sjuk och har därför gått in i ”bli frisk fort som satan” metoden till 100%. Googlade runt på hur man bli frisk snabbt och hittade massa tips, allt från att stoppa upp vitlöksklyftor i näsa och öron till att ligga i sängen med massa tecken tills man håller på att dö av värme.. efter att ha sorterat bor de konstigaste tipsen sprang (gick) till affären och köpte, ingefära, citron, apelsiner, ipren osv. Det här är vad jag har tagit till för åtgärder. Druckit 10L te, + varmt vatten med igenfära, citron och honung, ätit Ipren, Alvedon, nässpray och någon annan spray.. Ätit 10kg apelsiner (överdriver lite kanske), pannkakor, blåbär, hjortron, hallon, glass, jättemycket köttfärsås och spagetti och druckit 100L vatten med C-vitamin. + att jag har sovit fleeera timmar. Jag hoppas verkligen att allt hjälper, jag känner mig rätt bra nu, ska sova tidigt ikväll och vakna och vara piggeLIN i morgon (förhoppningsvis).

Puss och hej leverpastej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s