Vad ska man säga?

ImageImageImage

Ja, det var ju tråkigt att OS skulle sluta såhär… Både Myhrer och Hargin hade bra chanser att ta en välförtjänt pallplats i gårdagen OS slalom, men efter att Herr Kostelic satte banan till andra åket var det inte många som tog sig i mål… 12 av de 30 bästa åkarena i världen tog sin knappt igenom första hårnålen, en av dem var Myhrer. Det är tråkigt när det blir såhär tycker jag… Han hade satt en bana som i början var 7m mellan käpparna + svängning i de förutsättningarna dom hade dvs +15 grader och mjukt i backen… Vi tjejer brukar ha minst 9m iaf när vi tävlar och då har vi 1dm kortar skidor än killarna… Fast vi ska inte gnälla, för att klara av den banan Kostelic satte i andra åket måste man vara extremt bra tekniskt, använda hjärnan och ha tänk ut en plan hur man ska klara svårigheterna, och den som gör det bäst vinner också. Man måste hela tiden anpassa sig till banan (det är aldrig banan det är fel på) brukar våra tränare säga, och det är ju sant! Man måste kunna åka i alla sorters banor, krokiga som raka, långa som korta, för att vara bäst. Men fortfarande så var det ett OS (med dåliga förhållande) och då tycker jag att man sätta en liiite snällare bana… men men jag vet inte riktigt vad jag ska tycka… Läs den här artikeln, tyckte den var rätt bra 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2014/article18421110.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s