Bild

Morning´

Morning´

Godmorgon folket!

Måndag morgon, en ny vecka och jag är pigg som en (lärka?) eller vad brukar man säga? PiggeLin… Aja jag är i alla fall 99,99% återställd från förkylningen.

I morse (för klockan är 13.30 nu) skrev jag ett ekonomiprov, den blev lite mer som en uppsats, man fick ett ”fall” (en tant som skulle sälja lyxiga hattar i centrala Stockholm), sedan skulle man förklara hur hon skulle marknadsföra sin nyöppnade butik på bästa sätt, göra en kampanj osv + att man skulle berätta vad marknadsföring är för något. Aja jättekul för er att veta vad jag skriver prov om men aja. Det blev i alla fall ca 11st A4 och det gick bra tror jag!

Nu efter ekonomin och matten har vi 3h rast så jag har pluggat lite engelska och druckit kaffe. I eftermiddag har vi gemensam löpning och efter det ska min företagsgrupp plugga lite för redovisningen på fre.

För övrig så är det YJSM (yngre junior SM) nästa vecka i Funäsdalen, alla grenar ska köras DH, SG, GS och SL. Tycker det är lite tråkigt att de har tagit bort super kombinationen eftersom jag tror det kan vara min starkaste gren dvs DH+SL. I veckan ska vi träna storslalom varje dag fram till i helgen då det är GS tävlingar i Sollefteå + en SL i Ö-vik.

Trevlig måndag kram Liiin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s