Bild

Framme i Funäs

Framme i Funäs

Hej hej!

Dagen började med en ekonomiredovisning, uppgiften var att beskriva hur vi skulle fördela 1miljon kronor på att marknadsföra Åre skidfabrik på bästa sätt. Det var min uppgift att göra en Power Point och eftersom Åre skidfabrik sponsrar åkare som Per Spett och Sverre Liljeqvist skulle jag skriva det på PP:n. Det jag inte märkte var att jag hade råkat stava fel på Per Spetts namn, så redovisningen slutade med en stor skrattfest… på första sidan hade jag skrivit ”Pet Spett” och på andra sidan ”Spett Spett”, hahah okay att jag skrev fel EN gång men TVÅ gånger på samma namn… haha.

Träningen var storslalom i WC backen, det var mjukt men efter några säckar salt var det fullt åkbart. Direkt efter träningen kom pappa och vi packade ihop allt för att åka mot Funäsdalen och YJSM. Det var knappt att vi fick in alla åtta par skidor, stavar, packning osv, men det gick! Tävlingarna börjar inte förrän på onsdag (med DH genomåk) men jag ska vara här och träna några dagar med Elsa 🙂 Så nu vet ni vart ni har mig ett tag ( i alla fall 10 dagar i Funäsdalen).

Imorrn ska vi träna två pass slalom med första start 9.30!

Puss och Kram / Liin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s