Sista träningen inför YJSM!!

slalom

slalom 3

slalom babe

slalom 2 vad gör du?? slalomharv målHeej!

Idag har jag kört sista storslalom- och slalompasset innan YJSM drar igång. På förmiddagen körde jag ett par åk storslalom och nu på eftermiddagen ett par åk slalom. Jag vet, bilderna blev inte de bästa och jag ser ut som en turist när jag åker… haha, men åkningen har nästan aldrig känts bättre. Både storslalom och slalom gick riktigt bra idag, så det är otroligt skönt inför mästerskapen! Nu ska jag bara ladda järnet och se till att få till samma åkning även på tävling så ska det här nog gå bra!

Imorgon börjar inåkningen på störtloppet som är den grenen jag kanske har bäst chanser att ta en bra placering i, men annars skulle jag nog säga att jag är jämt i alla grenar just nu! Nu ska vi iväg och fota några prylar till ett företag… Bye bye ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s