VAL:LA

rossignol fixa skidor skidor valla2 vallning vallorTjabba tjena, är ni här och hänger IGEN? 😉

Nu har jag fixat klart störtlopps-skidorna inför morgondagens genomåk. Jag var lite osäker på hur jag skulle valla så jag ringde till Håkan på Verksta’n som kom med några goda råd! Första åket är runt 12.00 i morgon så det är rätt sent, men då hinner jag i alla fall göra klart skidorna på morgonen. Tack vare LAKE LODGE hade jag supervassa sicklar,  bra filar + brynen, Superbra!! 🙂

Kraamm / LIN

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s