DH Genomåk

DH4DH' DH race DH2 zack lol hoppstart hängMoa wErik hopp

 ❤ HELLO MY FRIENDS ! ❤

Idag körde vi två stycken genomåk i störtloppsbanan. Det är en ny sträckning i år som var superkul att köra! Åken gick helt okay, jag var snabbast i första åket med 1 tiondel,  i andra åket tog jag en lite konstigare linje och hamnade på andra plats 7 hundradelar efter. Nu har jag lagt på den absolut bästa vallan jag äger, för i morgon ska det gå fort!!! och då menar jag RIKTIGT fort! På herrsidan levererade Åre också genom Erik Edsås och Zack Monsen som var snabbast i ett varsit åk. Det ser lovande ut för två stycken lag-guld för Åre i morgon. Så nu jäklar Malt, Erik, Zack, Moa och Elin KÖR VI GASEN I BOTTEN!

Puss och godnatt! / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s