YJSM – Storslalom

Funäs gsFunäs startStart GSGS beaFunäsElsa o moaGS dayLin tackarDamer GSGS pallenGS day2 GS folkLisa och Hannes

HEJ HEJ!

Då var även storslalomen på YJSM 2014 avklarad.

Efter ett halvt bra första åk låg jag på en 6.e plats, och efter ett bättre andra åk (med 2.a bästa tid i andra åket) slutade jag på en total 5.e plats. Jag helt klart nöjd med det, självklart skulle jag vilja haft en pallplats även idag, men med tanke på hur lite storslalom osv jag har kört efter hjärnskakningn så är jag jätte-nöjd!!

I morgon är det slalom! och jag drog spiken, det vill säga nummer 1.!

Puss och godnatt / Liiin flin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s