Junior SM BRONS! i Slalom

Team järpenBerra SL herrarYJSM SL herr YJSM SL

Hej!

Med startnummer 1, otrolig träningvärk i ryggen och geléhallon till ben tog jag mig ner ett stabilt första åk och la mig på en andra plats inför åk två. Det kändes som mina ben äntligen var på väg att få tillbaka lite krafter, men när jag ställde mig på startgrinden och spiken säger ”på start, har vi nu tvåan från första åket, Lin Ivarsson så gick mina ben tillbaka till geléhallon kraft igen. Jag harvade mig ner och kom i mål som tvåa, 8 hundradelar bakom ledare. Slutade därmed på en 3.e plats 8 hundradelar från tvåan. Det var lite surt men jag är otroligt nöjd med ett brons i 2014 års slalom, junior SM!

Nu är jag hemma i Åre igen med tre stycken medaljer, jag har stått på pallen tre gånger av fyra möjliga. Ett guld, två brons och en femte plats vad det jag fick med mig från junior SM i år. Jag tycker det är godkänt men tanke på alla omständigheter med hjärnskakningen osv, som tog ca 10v av min träningstid i vinter.

Nästa tävling blir antingen ÄJSM nästa helg i Gällivare, eller så laddar jag inför stora SM-fart här i Åre vecka 12

Puss och GodNatt ! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s