Gällivare FIS GS

Gällivare startGällivare MartiniqueGällivare backenstartgällivare2Cassman gällivareGS FIS GällivareMAttias gällivare 2Mattias gällivareneonblås gällivareDanne och MartiniqueGällivare målMartinique sked Martinique swag

 

Heej!

Nu är vi uppe i Gällivare och ska köra äldre junior SM, men idag var det först en FIS GS tävling. Jag körde ur i första åket, men det var jag inte ensam om… Det var säkert halva dam- startfältet som körde ur i samma långsväng, varför vet jag inte riktigt men det blåste sjukt mycket och slog under skidorna så det var svårt.

(Det finns ingen online- time, vet att det är några som har letat det…)

I morgon börjar däremot äldre junior SM med en storslalom och en slalom på söndag. ÄJSM kanske egentligen inte är något för mig eftersom jag kör yngre junior SM, men det är som sagt en FIS- tävling också så jag ska försöka punkta ner min storslalom lite, men jag tror inte en 96:a får ta medalj i ÄJSM, men jag är lite osäker.

Dagens model Martinique hälsar så mycket till alla 😉

Kram / LIIN ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s