ÄJSM Storslalom brons…??

GirlsAnna och martina lovisaGällivareeteddyteddy2gällivare backeDundretMunkar

Hallooj!!

Idag körde vi Äldre Junior SM i Storslalom här i Gällivare. Efter ett hyfsat första åk la jag mig på en 10:e plats 0,77 efter ledaren, och efter ett braaa andra åk klättrade jag till 5.e plats, totalt 0,68 efter vinnaren (i FIS tävlingen). ÄJSM är som sagt också en FIS tävling som man kan göra punkter i.

Jag slutade alltså på en 5.e plats i FIS-tävlingen men eftersom det var två finskor före mig kom jag på en 3.e plats i ÄJSM! Sjuuuk! men nu kommer ”MENET” jag är för ung för att köra ÄJSM… så jag får inte någon brons medalj idag 😦 Blev lite sur… men aja, Sara Ottosson som kom på en 6.e plats får ta den medaljen istället! Fick 36 i punkter och punktade därför ner mig rejält och det var det som var målet med dagen. Sen får jag väl drömma om bronsmedaljen och ta den nästa år istället…

Det var lite Åre skidgymnasium dominans idag på ÄJSM… Både 1.an Lovisa, 2.an Mette, 3.an ”jag” och 3.an/4.an Sara går alla på riks i Järpen. Grymt kör alla 🙂

Efter tävlingen åkte vi ner till Gällivare stad där de hade marknad. Jag slog till på fyra munkar för att fira säsongens bästa storslalomtävling! 🙂

Puss och kram/ LIIIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s