Snabbis

Heej på dig!

Jag har haft så fullt upp med att plugga teori inför förarprovet jag skrev idag, så har inte haft tid att blogga…

ÄJSM slalomen gick sådär, första åket kändes riktigt bra, åkningen flöt på fint utan större missar. La mig i alla fall på en 6.e plats inför andra. Andra racet gick däremot s.ä.m.s.t. Jag stod stilla i två käppar och i stort sett stakade mig in i banan igen, två finskor gick om mig och jag tappade till en total 8.e plats. 5.a i ÄJSM…

Idag har jag som sagt skrivit teoriprovet för körkort och det gick bra!! jag blev godkänd med bra marginal, men blev lite förvånad, trodde faktiskt att jag skulle ha alla rätt men jag missade tydligen på 5 frågor. Aja man får ju inte direkt betyg A, B, C osv, man blir godkänd så är det inget mer med det. På torsdag efter genomåket för fart SM har jag uppkörning! Jag är liiite nervös men det kommer gå jättebra, och om allt går efter plan har jag KÖRKORT på torsdagkväll!

Puss och KRAM/ Liin fliin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s