Störtlopps SM

DH SMDH SM 4DH SM2DH SM 3

Tjena!

Nu har jag massssa att berätta!!

To start with, genomåket för DH SM här i Åre i torsdags gick sådär. Det var blåsigt, mycket snö och rätt dålig sikt. Jag hade noll kontroll när jag åkte + att jag flög som en kråka på alla hopp… Precis innan start i torsdags fick jag reda på att de hade flyttat fram min uppkörning från 15.30 till 14.15, så direkt när jag gick i mål vid 13.15 åkte jag raka vägen till Järpen för att köra upp. Det var lite nervös men det gick bra och nu har jag KÖRKORT!!

I går (fredag) skulle det också vara genomåk för störtlopps SM men det blev inställt pga för mycket blötsnö i banan. Istället var jag i skolan och efter det kokade Frida och jag kaffe och tog med i en termos + chokladbollar och satte oss ute i vårsolen och njöt ett tag. När det blev för kallt gick jag och mötte Hanna som kom med tåget från Stockholm, sen fikade vi också! haha

Idag har jag kört stora SM i störtlopp här i Åre, en bana som började på start en bit ovanför VM- platån och slutade nere i ja, i målfållan… haha åktiden var i alla fall på runt 1min 10s. Vi körde två åk, två tävlingar på rad, ett åk SM och ett åk ÄJSM. Kajsa Kling vann båda tävlingarna! (kanske inte så oväntat) men för mig gick det inte så bra… Jag lyckades inte träffa linjen i något av åken och var sen i stort sett heelllaa banan! Tråkigt men aja… Jag slutade på en 10:e plats i Stora SM och 12.a på ÄJSM. Inte direkt de placeringarna jag hade förväntat mig med tanke på att jag var 8:a förra året… men men, det kommer nya tillfällen. Jag punktade i alla fall ner mig ca 30 punkter i DH, vilket är bra!!!

Efter tävlingen åkte Hanna och jag lite fritt och sedan körde jag bil (SJÄLV!!) till Järpen för att hämta mina SG skidor inför i morgon! Då är det nya tag, SM och ÄJSM i Super-G ska avgöras här i Åre! Önska mig lycka till

Puss och Kram / LIN 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s