Ål, Norge

Heej!!
Sorry för dålig uppdatering. Slalomen på SM gick riktigt bra!! Tills jag ramlade 2käppar innan mål.. direk efter jag hade gått i (utanför) mål ringer mamma och säger att mormor har dött… Så jag packade ihop på 15min, struntade i parallellen och åkte hem med Mette. I lördags och söndags gjorde jag ingenting, deppade lite, försökte plugga och ja… Inte så mycket helt enkelt. I måndag gick jag i skolan hela dagen. I tisdags tränade vi GS i Störtloppet och det gick riktigt bra!! Samma sak i onsdags, heldag GS i störtloppet. Jag körde 8st banåk sen åkte jag hem och packade. Jag har börjat hittat tajmningen riktigt bra i GS nu, så det är skönt!

Det var en liten snabbis av veckan, just nu sitter jag i bilen på väg till Norge och Ål. Där ska jag köra en Super kombination, en Super- G och två storslalom. På måndag kommer jag tillbaka till Sverige och åker då direkt till Lindvallen för att köra två GS och en SL. 7 tävlingar på 9 dagar. Nu kör vi 🙂

Jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera i Norge men annars kommer massa bilder på måndag!

Puss och Kram / Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s