Ål, Norge

ål, norge 16 Ål, norge 9 Ål, norge 5 ål, norge 27 Ål, norge 11 ål, norge 10 Ål, norge 21 ål, norge 12 ål, norge 15 Ål, norge 22 Ål, norge 14 Ål, norge 13 ål, norge 6 Ål, norge 4 Ål, norge 3 Ål, norge 2 ål, norge 36 Ål norge Ål, norge 1 ål, norge 8 Ål, norge 7 ål, norge 24 Ål, norge 20 Ål, norge 19 Ål, norge 18 Ål, norge 17 Ål, norge 23 Ål, norge 25

Tjena!

Nu har vi kört Super Kombi, Super-G och en dag GS. Resultaten har väl inte riktigt varit som jag hade förväntat mig, med en 17.e plats på Superkombin, 16.e plats på Super-G och en till 16.e plats idag. Både Super-G åken och dagens storslalom låg på runt 1,20 min åktid/ åk. Det var nog den längsta och kanske brantaste storslalom jag någonsin åkt idag! Aja, jag berättar mer om det sen.

Imorgon är det en sista GS tävling innan vi packar ihop och åker hem till Sverige och Lindvallen.

Puss och Kram! / Liiin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s