Ål, Norge GS2

NORGE 1 NORGE 11 NORGE 9 NORGE 12 NORGE 2 NORGE 5 NORGE 3 NORGE 4 NORGE 6 NORGE 8 NORGE 7 NORGE 23 NORGE 10 NORGE 13 NORGE 14 NORGE 15 NORGE 17 NORGE 19 NORGE 20 NORGE 21 NORGE 22 NORGE 24 NORGE 18 NORGE 26 NORGE

Sista dagen i Norge gick sådär, åkningen kändes bra men tiderna var inte helt 100, men jag kan inte klaga, jag punktade ner mig!

Om jag ska sammanfatta resan till Norge var det spännande, händelserik och utmanande. Förutom att tävla hann jag, moster och mamma med att åka på små roadtrips för att utforska andra skidområden. Vi var bland annat till Geilo och Hemsedal. I Geilo har jag aldrig varit men däremot i Hemsedal har jag tävlat två gånger tidigare… Utmanande skulle jag säga att backen var, den lutade på bra och åktiderna var på runt 1,22 min vilket är som en riktigt WC bana. Alla var rääätt sååå trött efter sista åket i måndags och det var skönt att åka tillbaka till Sverige!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s