Lindvallen GS!!

Lindvallen2 Lindvallen3 Lindvallen12 Lindvallen 1 Lindvallen6 Lindvallen4 Lindvallen5 Lindvallen 8 Lindvallen7 Lindvallen11 Lindvallen10 Lindvallen9Helloo!

Nu är jag i Lindvallen/ Sälen och ska köra Miss Lindvallen x3. Två stycken STORslalom och en slalom. Idag körde vi den första storslalomen och det gick rätt bra! Efter att de kommit 2-3 dm nysnö i natt, besiktningen var framflyttat drygt en timme,  liften var sönder, tjock dimma och en tolkning efter skoter till start, med startnummer 33 ( innebär att jag var rankad som 33.a i startfältet) och med en omstart för att starten skrek ”håll start” precis när jag lämnat startgrinden så jag stannade… aja, la jag mig i alla fall på en 16.e plats efter första åket, 1,80s efter. I andra höll jag på att köra på en funktionär (som ni nästan ser på bilden) men slutade på en delade 18.e plats med Anna Swenn Larsson. Punktade 32 vilket är BRA för mig! För drygt en vecka sedan hade jag 53st punkter i GS, sen kom nya listan och jag sänkte mig till 42, och nu kommer jag sänka mig ytterligare till runt 34! Stor förbättring med andra ord! 🙂

Här kan ni se resultatet,  http://www.emit.nu/resultat/live/Skifuntastic2014/FISDGS/

Och här finns Live Time för resten av veckan! http://www.emit.nu/resultat/live/

Imorgon kör killarna första så första damstart är kl 13.45

puss och Kram ! / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s