MR LINDVALLEN

Lindvallen Lindvallen1 Lindvallen3 Lindvallen2 Lindvallen4 Lindvallen5 Lindvallen6 Lindvallen8 Lindvallen7 Lindvallen9 Lindvallen10 Lindvallen11 Lindvallen12 Lindvallen13 Lindvallen14 Lindvallen15 Lindvallen16 Lindvallen17 Lindvallen18

Hejj!

Igår var det ingen ide att ta några bilder, skulle lika gärna kunds ta kort på ett vitt papper inprincip. Det var dimma och snöstorm. Vi körde första åket men efter ca 10st åkare så bröt de andra åket. Tävlingen ströks och vi fick åka hem till stugan och chilla istället.

Idag är det killarna som gör upp om vem som ska bli Mr Lindvallen 2014 i alla olika åldrar. Vi tjejer kör alltså i morgon men första start vid 12.00. Idag testade jag istället nästa års Rossignol skidor som är otroligt sköna!! Dom är lunga, harmoniska och går lätt att åka på. Sen fick jag träffa allt skönt Ross folk också!! 😀

Juste! Några av mina SM- bilder är med på skidförbundets hemsida, gå in och läs ”vettja” http://www.skidor.com/sv/Varagrenar/Alpint/Nyheter/Egnanyheter/Masterskapsrapport2014/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s