Påsksmällen

Påsksmällen Påsksmällen2 Påsksmällen1

 

Kuckelikuuuu!!

Igår körde jag Påsksmällen i Sundsvall, jag åkte dit bara över dagen och åkte tillbaka till Åre efter tävlingarna.

Det var inte speciellt mycket snö som ni ser men de hade skrapat ihop allt vad de hade så att slalomtävlingen kunde bli av. Det var faktiskt riktigt fint i banan! I liftspåret var det dock gräs, sten osv. Efter första åket la jag mig på en 7.e plats, före Veronica Smedh och efter några norskor, spanjorskor, finskor och två svenskor. Andra åket gick grymt bra ända tills precis innan mål där många hade haft problem. Jag tog mig förbi käppen alla hade kört ur i men sedan skar ena sidan ut och jag gränslade nästa käpp (som var näst sista käppen innan mål). Aja så kan det gå men jag är i alla fall nöjd med åkningen fram tills jag började med gymnastikövningarna!

Nu är jag hemma i Åre igen och ska ha en hel lång veckas påsklov! Det ska bli riktigt skönt. I slutet av nästa vecka sticker jag förmodligen iväg på säsongens sista tour. Till Hemsedal, Norge  där vi ska köra 3x slalom, 2x storslalom och 2x Super-G!

Hoppas alla får en trevlig påsk!

GLAD PÅSK!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s