Tjaa!

Bild 2014-05-05 kl. 12.15 #5 Bild 2014-05-05 kl. 12.16 Bild 2014-05-05 kl. 12.16 #6

Hej alla underbara läsare!

Usch vad länge sedan det var jag bloggade! innan påsk tror jag att det var. Jag orkar inte riktigt gå igenom allt som har hänt sedan dess men en liten snabbrepris kan ni få.

På påsklovet gjorde jag inte speciellt mycket, det var otroligt, fantastiskt, underbart väder hela veckan så jag var mest ute i backarna och gled/ solade. Jag tränade också fem pass med gymnasiet, super G, GS och SL. Det gick bra tills dess att jag ramlad på ett storslalompass och en liten benbit i tummen lossnade. Jag har nu därför ett litet gulligt gips, som jag ska ha en stund till. På lovet körde jag också skutskjutet, men eftersom jag var efteranmäld = startade sist gick det inte så snabbt…

Förra veckan gick jag i skolan två dagar för att sedan åka till Hamra och avsluta denna säsong med en sista slalomtävling. Rankad trea med startnummer 6 gick jag ut i den stenhårda banan och harvade mig ner, redan vid första käppen insåg jag att mina kanter var värdelösa (eftersom jag har gips på höger hand kunde jag inte slipa skidorna som jag brukar). Det slutade med att jag la mig på en 10.e plats vilket inte alls kändes bra… Jag åkte inte andra åket utan åkte istället hem till Åre. Världens bästa Martina tog däremot en välförtjänt 3.e plats vilket var hennes sista alpina resultat i karriären. Eftersom hon går ut skidgymnasiet nu lägger hon också ner skidkarriären… TRÅKIIIGGTT 😦

Nu är alltså denna säsong över, alla tävlingar är körde, trots hjärnskakningen som tog upp ca 10 veckor av säsongen + en liten tum -incident nu på slutet har säsongen ändå varit okay. Jag har sänkt alla mina punkter samt fått mina första super kombi punkter. Dessutom har jag fått tre nya junior SM medaljer vilken inte är helt fel. Det jag kanske ändå är mest stolt över är att jag har gått från att HATA storslalom till att nästan ÄLSKA det… och nu har jag ju trots allt bäst punkter i storslalom fast att det tidigare  har varit min sämsta  gren… Min säsong har som säkert de flesta andra gått upp och ner, visst kunde det gått bättre.. men jag tror ändå att jag har uppnått alla mål jag satte i höstas!

Nu ska jag plugga till nationella i morgon!

Puss och kram / Liiin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s