Go-Cart – Rättvik

GOcart gocart1 Gocart2 Gocart3 Gocart4 GOcart7 Gocart6 Gocart5 Gocart8 gocart9Hejhopp!
I helgen har jag varit ledig från jobb, V kom på besök över helgen och vi + pappa, kusin, släkt, kompisar och morbror åkte till Rättvik för att körde Go-cart. Det är bland det roligaste jag vet! Banan i Rättvik är (eller var i alla fall) Sveriges längsta hyr-cart bana. Tyvärr så hade vi lite otur med värde, det regnade och banan var blöt. Det är lite svårare att köra då eftersom carten lätt får sladd och snurrar runt när det är blött, men det var fruktansvärt kul ändå och jag tog faktiskt både Emma, Kusin och V. Stolt 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s