Gotland, Jobb och USA

EBBA GOTLAND97 GOTLAND100 GOTLAND15 GOTLAND16 GOTLAND20 GOTLAND29 GOTLAND25 GOTLAND26 STEP4 GOTLAND39 GOTLAND41 GOTLAND48 GOTLAND54 GOTLANDLIN GOTLAND57 GOTLAND64 GOTLAND12 GOTLAND9 LIN1 GOTLANDLIN3 GOTLAND74 GOTLAND75 GOTLAND82 GOTLAND85 GOTLAND87 GOTLAND111 GOTLAND115 GOTLAND117 GOTLAND121

Tja!

Efter mitt senaste inlägg har jag hunnit med en masssaa saker!

Efter en veckas jobb hos pappa åkte jag ner till Gotland för några dagar semester med bästisarna. Vi hann med en massa roliga saker som gocart, grillning vid havet, road trip, jordgubbsplockning mm. Efter Gotland åkte jag hem till Åre för att jobba på AGO i 4v.  Jag har nu under 4 veckor tid klippt inprincip varenda jäkla gräsmatta i hela Åre x 4ggr, med en handjagare, har haft en stegräknare på mig som har kommit upp i runt 30 000 steg/ arbetsdag, dvs att jag har gått ca 2,5 mil på jobbet varje dag. Efter jobbet har jag sedan tränat, minst ett pass/ dag och jag har följ mitt träningschema nästan helt till punk och prick. Förutom att jobba i Åre har jag hinnit med massa andra mysiga saker som att åka vattenskidor/ wakeboard, fiskat, grillat, sovit i en hängmatta på fjället, vandrat, badat och bara myst i sommarvärmen!

Nu i skrivande stund sitter jag och väntar på tåget som ska ta mig bort på nya äventyr. Först ner mot Stockholm där vi sedan ska hoppa på flyget över Atlanten, mot USA och New York! Vet inte hur bloggmöjlighterna ser ut från USA men annars återkommer jag om ca 1vecka.

Framtid: Efter USA ska jag jobba ytterligare 1-2 veckor beroende på om vårar skidläger med gymnasiet blir av eller ej. Tanken var att vi skulle åka till Juvvass en vecka nu i mitten av augusti, men snöläget där ser inte alls lovande ut. De håller därför på att kolla på andra alternativ men vi får helt enkelt se hur det blir med den saken. Jag är i alla fall sjukt taggad just nu, och den fysiska formen börjar bli på topp!

Puss och Hej! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s