Hintertux dag 6

Hintertux dag 6,12 Hintertux dag 6,11 Hintertux dag 6,10 Hintertux dag 6,9 Hintertux dag 6,8 Hintertux dag 6,7 Hintertux dag 6,6 Hintertux dag 6,5 Hintertux dag 6,4 Hintertux dag 6,3 Hintertux dag 6,2 Hintertux dag 61 Hintertux dag 6

 

Hallojj

Dagen började bra med att solen tittade fram, dock så höll det inte i sig så länge. På eftermiddagen blev det tät dimma och sikten var väldigt dålig. Många har blivit sjuka så jag var ensam 3-4:a tjej på eftermiddagen. Jag och vår tränare Malin tog några ”stavisättningsåk” för att sedan försöka hitta ner i dimman.

Imorgon ska vi fortsätta med GS på SL skidor!

Godnatt/ KRAM LIN 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s