Hintertux day 9

Hintertux dag 8,7 Hintertux dag 8,6 Hintertux dag 8.4 Hintertux dag 8,5 Hintertux dag 8,3 Hintertux dag 8,1 Hintertux dag 8,2

Tjeenna

Sista dagen i här i Hintertux blev inte så jättelyckad. Det var så tjock dimma så vi knappt hittade backen eller till andra käppen i slalombanan + storm och snö/regn på det. Vi försökte ta några friåk men efter att jag och Mette knappt hittat tillbaka till liften gav vi upp. Vi hade då varit ute i ca 1,5h och försökt åka. Istället fick vi åka ner på restaurangen, käka och invänta bättre tider… Men det kom inga bättre tider så vi fick åka ner till hotellet igen.

Nu är första lägret slut och i natt åker vi hem igen. Lägret har ändå varit bra trotts att vi inte har haft vädret på våran sida. Vi har kunnat åka skidor varje dag (förutom idag) och det har varit helt okay i backen.

Det roligast som har hänt på lägret var nog när tränarna skojade med Tobbe ( en annan tränare) och ställde ett uppstoppat murmeldjur utanför hans dörr, sedan knackade dom på, filmade och gömde sig. HAHA gissa om han blev förvånad..

En annan knäpp sak som hände var när jag skulle gå ner och fråga städerskan efter mer toalettpapper.. Den enda jag hittade var kocken så jag försökte förklara på engelska att vi behövde ”T-O-I-L-E-T    P-A-P-E-R”. Han fattade inte ett ord engelska, så jag försökte med charader… Efter ca 5 minuter efter charad-spelande verkade han förstå vad jag var ute efter. Han gick in i köket och kom ut med en gaffel som han gav mig.. Då plötsligt insåg jag att charader nog inte är min starkaste sida. Jag försökte ytterligare en gång att förklara på engelska + charader men när det inte verkade ringa några klockar uppe i hjärnkontoret var jag tvungen att springa upp på rummet och hämta en tom toarulle. Gissa om han skrattade när jag kom ner och visade den… Han gick i alla fall iväg och kom tillbaka med tre nya rullar!! 🙂

Nu åker vi hem för att gå i skolan och ladda om i 9 dagar. Sedan den 23/9 åker vi tillbaka hit till Hintertux igen för ytterligare 8 dagar på snö.

// LIN FLIN 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s