Flygning 20/8

flygnin2 flygning 4 Flygning1 flygning3 flygning4 flygning5

Tjaa!

I fredags kände jag mig hyfsat pigg och gick på skolan på eftermiddagen.

Igår var jag på gymmet för att köra ett lättare överkroppspass. Jag hade inte massa energi i kroppen efter förkylningen men det gick ändå bra! På eftermiddagen var jag och tog ett flyg från skutan. Det kändes lite ringrostigt eftersom jag inte hinner med att flyga så ofta. Senast var någon gång i somras, men det är ändå lika jäkla häftigt varje gång… En fin höstdag som det var igår också…Tänk er att springa ut från skutan för att sedan flyga uppe i luften och kolla på Åre´s alla höstfärger uppifrån?! magsikt.

Vill även passa på att tipsa er som funderar på att åka upp till Åre i höst och vandra eller i vinter och åka skidor, ni har säkert hört talas som det nybyggda     Lake Lodge där ni kan hyra boende med topp standard, magiskt utsikt och ett stenkast från skidbacken och VM8.an. Perfekt för er som letar boende till t.ex Europacupen som kommer gå i Åre nu i november! kika in på www.lakelodgeare.com om ni vill veta mer.

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s