Ullådalen 19/8

ullådalen2 ullådalen3 ullådalen4 ullådalen5 ullådalen6 ullådalen7 ullådalen8 ullådalen9 ullådalen10 ullådalen11 ullådalen1 ullådalen

Hej alla underbara läsare!

Jag lyckades klara mig från förkylningsepidemin som gick på lägret men så fort jag landade i Sverige bry det ut på mig också. Har legat hemma hela veckan och försökt kurera mig inför nästa läger. I torsdags kände jag mig rätt pigg och vart sugen på att gå ut och ta lite luft. Vi åkte då upp till Ullådalen och gick upp en bit på fjället. Det är ju så otroligt fint med alla höstfärger!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s