Inga snötäckta alptoppar – Gym och intervaller

träning

Heej! 🙂

Tyvärr kan jag inte bjuda på några vackra bilder på snötäckta alptoppar, eftersom jag inte är på läger… Varför jag inte är med på läger nr 2 är för att jag bestämde mig för att spara de 10 000kr det minst kostar att åka på läger och satsa extra hårt på fysen i 9 dagar istället. Självklart skulle jag vilja åka skidor nu men jag tror inte att jag tappar så mycket på det. Vi har ytterligare ett läger i Sölden på ca 10 dagar + en vecka i Funäsdalen innan säsonger drar igång. Jag är dessutom väldigt effektiv på träningarna och tar snabbt igen de missade åken.

Nu är jag hemma i Åre och kör fys + skola, dessutom är det mysigt med höstmarknad i byn och att besti Ebba kommer i helgen!

I veckan har jag kört: A2 löpning 1h, 1,5h benpass, 1,5h överkropp, 1,5h ben max, A1 cyckling + överkropp, och idag körde jag A3 intervallen 2/1.

Hoppas alla får en trevlig helg! 🙂

Kram/ LIN

(bildern är tagna från google)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s