Crossfit

HEJ!!!
Hoppas alla har haft en skön helg, det har i alla fall jag. I lördags var jag på höstmarknaden, i söndags körde jag 6minuters intervaller vilket var väldigt jobbigt, på söndag kväll var jag med Ebbs och Selma hemma hos Selma, igår var jag så trött att jag sov näst hela kvällen.

Idag har jag däremot inte legat på latsidan. I morse körde jag ett Ben power pass med massa olika ryckvändningar, sedan åkte jag till Järpen för att gå på en lektion, för att sedan åka tillbaka till Åre för att köra crossfit. Jag tror stenhårt på crossfit och skulle vilja bli grym på det… Man tränar både styrkan, kondition och uthållighet i samma pass. Såhär såg dagens pass ut.

Vi började med uppvärmning 5minuter (allt går på tid). Vi skulle göra 100x hopprep 10x sving med vikt + 5x en annan slags sving med vikt. Sedan skulle du göra så många varv du hann på 5min. Jag blev i alla fall varm.

Passet gick ut på att jobba 2min för att sedan vila 2min X 3 varv. Första tre varven var 10x marklyft och sedan så många upphopp på box du hann med på resterande tiden av 2min. Svinjobbigt!

Det andra 3 varven skulle man göra 10x skivstångslyft från bröstet och upp till raka armar (har tappat namnet på övningen) och sedan burpees + pull ups de resterande tiden på 2min.

Sista delen var bål. 4min planka på 4olika sätt, (i ringar var jobbigast!).

Passet var skön eftersom man blev så trött och slut efter det!

Nu ska Jag sova! Godnatt! / LIN 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s