Sölden!

Sölden13 Sölden12 Sölden9 Sölden8 Sölden10 Sölden11 Sölden14 Sölden 1 Sölden4 Sölden3 Sölden 2 Sölden6 Sölden5 Sölden7 Sölden15 Sölden16

Heej!

Nu är vi som sagt i Sölden, Österrike och ska träna 9st skiddagar. Idag var det våran 5.e skiddag, vi har kört 3 dagar slalom och två dagar storslalom. De två första dagarna gick inte så bra, jag fick inte till att svänga på skidorna, men efter att jag pratat med en tysk kille som var någon slags Rossignol-ansvarig som gav rådet att ta av ca 5mm plattor på mina skidor gjorde jag det. Nu har jag 6mm kvar på mina SL skidor och det känns MYCKET bättre!

Idag ställde vädret till det lite för oss, vi hann bara köra två banåk innan dimman och regnstormen drog in och ställde in resten av dagen. Vi körde en start-tunering, dvs då man ska vara snabbast i starten och staka ca 10m…

Eftersom det bara är 1 vecka kvar till världscup- premiären här i Sölden är det många världscupåkare här och tränare! Vi körde t.ex storslalom bredvid Norska landslaget med Svindal, kristoffersen osv, några banor bort körde Bode Miller, Ted Ligety, Felix  Neureuther och Anna Fenninger med flera… Men mest Starstruck blev jag ändå på Shiffrin som också är här och kör, förstår inte hur hon kan köra så jäkla brraaa!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s