Sölden dag 6

Sölden dag 7,1 Sölden dag 7,2 Sölden dag 7,3 Sölden dag 7,4 Sölden dag 7,5 Sölden dag 7,6 Sölden dag 7,7 Sölden dag 7,8 Sölden dag 7,9 Sölden dag 7,10 Sölden dag 7,11 Sölden dag 7,12 Sölden dag 7,13 Sölden dag 7,14 Sölden dag 7,15 Sölden dag 7,16 Sölden dag 7,17 Sölden dag 7,18 Sölden dag 7,19 Sölden dag 7,20 Sölden dag 7,21 Sölden dag 7,22 Sölden dag 7,23

Hello!

Idag körde vi storslalom, på tid och dressat. Det gick sådär, jag hade ingen skön känsla men vissa åk kändes ändå rätt bra. I kväll har jag haft videogenomgång så nu vet jag exakt vad jag ska göra imorgon för att åka bättre.

Jag och ca 7st till blev kvar uppe vid glaciären idag, vi slutade passet klockan 2 och taxibussen skulle gå ner kl 3. Nästan alla åkte med tränarnas buss + föräldrar ner så vi var inte så många kvar uppe. 15.20 hade det fortfarande inte dykt upp någon buss, då fick vi veta att den skulle gå klockan 4. Min tålamod tog slut och jag gav upp, bestämde mig för att springa ner istället. 1h- och 1,3mil senare, med kramp i vaderna och stela höfter + jättevarm efter att ha sprungit i fartdräkt var jag i alla fall nere  på hotellet (före taxibussen).

Nu har jag fått massage av vår tränare, så jag hoppas på att mina vader är piggare tills i morgon då vi ska ha storslalom-tränings-tälvling.

Kram och godnatt / LIN ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s