Sölden dag 10

Sölden dag 10,3 Sölden dag 10,2 Sölden dag 10 Sölden dag 10,1 Sölden dag 10,4 Sölden dag 10,5

 

Tjena!

Sista dagarna i Sölden var väldigt snöiga. Det började snö näst sista dagen och snöade otroligt mycket hela natten och hela dagen. Sista skiddagen blev inställd p.g.a. att vägen upp var ansträngd för all snö.

Resan hem gick rätt bra, okay ska jag vara ärlig gick den åt skogen.

Jag tillsammans med några fler Årebarn missade flyget från Arlanda – Östersund. Som räddare i nöden kom Måns pappa som är pilot och ornade så att flyget blev framflyttat 25min. Vi fick slänga in allt bagage i specialbagage och tränga oss före alla i säkerhetskontrollen. Väl när vi satt på planet och skulle landa sa piloten att det var för mycket snö och blåst i Östersund så att planets brommssträcka skulle bli längre än landningsbanan… Vi fick cirkulera över Östersund i 45min medan de röjde snö på marken. När vi äntligen fick nya besked lät det som att de nya beräkningarna skulle hålla sig inom gränserna för landningsbanan. Dock blåste det så mycket så planet bara slängdes hit och dit (kändes det som). Jag kan i alla fall säga att det var en otrolig lättnad när vi till slut stod stilla i slutet av banan och jag visste att vi var på marken igen! 🙂

I helgen har jag bara tagit det lugnt, igår bakade vi 100st bullar och på kvällen träffade jag kompisar som kommit upp från Stockholm. Vi lagade middag tillsammans på Lake Lodge i Åre. Otroligt fina lägenheter!! kika in på http://www.lakelodgeare.com för att boka boende inför vintern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s