Styrka, löpning, intervaller och yoga!

Enlightenment in nature 16nov

Hej bloggen! 🙂

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera just nu, men jag har lixom inga fina bilder att lägga upp nu när jag är hemma i Åre igen, och jag tycker en blogg utan fina bilder är tråkig… fast en blogg som ingen uppdaterar kanske är ännu tråkigare 😉

I onsdags bestämde jag mig för att åka hem från Tärnaby och vänta med tävlingspremiären några veckor. Vi tränade 10st pass i Tärna, och 9 av dem var slalom. Skidåkningen känns helt okay men det jag är inte rikigt rikigt där jag vill vara för att börja tävla än. Eftersom Europacupen i Åre blev inställd blev jag besviken… då spelade heller inte Kåbdalis tävlingarna så stor roll eftersom det inte var något kval där.

Istället är jag hemma i Åre och tränar på barmark förfullt, backarna har inte öppnat här än men förhoppningvis väldigt snart! Jag ska istället åka till Vemdalen och köra två pass på tisdag. Sedan jag kom hem i onsdagskväll har jag kört ett benpass i fredags, i lördags körde jag först ett överkroppspass och sedan på kvällen ett löppass på 75min. Idag har jag först kört intervaller, sedan överkropp och nu i kväll 90 minuter yoga. Nu är jag väällldigt trött och ska sova!

Kram / LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s