Skidskor på Ånnsjön

Skridskor ånnsjön2 Skridskor ånnsjön1 Skridskor ånnsjön3 Skridskor ånnsjön11 Skridskor ånnsjön4 Skridskor ånnsjön5 Skridskor ånnsjön6 Skridskor ånnsjön7 Skridskor ånnsjön8 Skridskor ånnsjön9 Skridskor ånnsjön10 Skridskor ånnsjön12 Skridskor ånnsjön13 Skridskor ånnsjön14 Skridskor ånnsjön15 Skridskor ånnsjön16 Skridskor ånnsjön17 Skridskor ånnsjön18 Skridskor ånnsjön19 Skridskor ånnsjön20 Skridskor ånnsjön21 Skridskor ånnsjön22 Skridskor ånnsjön23 Skridskor ånnsjön24 Skridskor ånnsjön25 Skridskor ånnsjön26 Skridskor ånnsjön27 Skridskor ånnsjön28 Skridskor ånnsjön29 Skridskor ånnsjön30 Skridskor ånnsjön31 Skridskor ånnsjön32 Skridskor ånnsjön33 Skridskor ånnsjön34 Skridskor ånnsjön35 Skridskor ånnsjön36 Skridskor ånnsjön37 Skridskor ånnsjön38 Skridskor ånnsjön39 Skridskor ånnsjön40 Skridskor ånnsjön41 Skridskor ånnsjön42 Skridskor ånnsjön44 Skridskor ånnsjön45 Skridskor ånnsjön46 Skridskor ånnsjön47

Heej!

Vet ni? Det fungerade! Det är faktiskt snö i Åre idag! Tyvärr inte tillräckligt mycket för att åka skidor. Dagens träning blev istället skridskor på Ånnsjön. Det är fruktansvärt fint och sjukt kul att åka skridskor! Det är också sjukt coolt hur isen kal låta så mycket och på ett sådant märkligt sätt!

Hoppas alla får en skön torsdagskväll !

Kram/ LIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s